Cardurile de credit au devenit un activ important al stilului de viata. Avantajele utilizarii sale inteligente sunt numeroase, dar daca pierdeti controlul cheltuielilor sau nu il folositi in scopul pentru care a fost emis, beneficiile teoretice se pot transforma brusc in dezavantaje reale, care, in timp, vor duce inevitabil la adevarate poveri financiare.

Mai mult decat atat, nu orice fel de card de credit este folositor. Daca utilizati frecvent serviciile sau produsele unei companii sau retailer si optati pentru plati online sau la POS atunci detinerea unui card co-branded este eficienta datorita programului de loialitate. Daca aveti nevoie doar de un instrument pentru tranzactii electronice, atunci cardul de credit standard este indiscutabil mai convenabil.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)