Cardurile de credit business Gold si Silver ale Bancii Transilvania au fost incluse in Programul Star BT (www.starbt.ro; (http://www.starbt.ro/business/), alaturi de cardurile destinate persoanelor fizice. Programul ofera clientilor Bancii Transilvania puncte de loialitate si posibilitatea de achizitii in rate fara dobanda.

Cardurile de credit business Gold si Silver sunt destinate clientilor actuali si viitori ai Bancii Transilvania – IMM-uri, persoane fizice autorizate si intreprinderi individuale sau familiale.

In cazul acestora, Banca Transilvania extinde astfel facilitatile oferite de cardurile de credit business, si anume: perioada de gratie de pana la 55 de zile, limita de credit majorata si flexibila; optiunea de plata in rate fara dobanda la partenerii selectati, precum si puncte de loialitate.

Aceste noi facilitati, adaugate avantajelor pe care cele doua carduri deja le au, au fost propuse tinand cont de feedbackul primit de la de la clienti, precum si de la echipa IMM din reteaua bancii.

Noutaţile cardurilor de credit business Gold si Silver sunt urmatoarele:

·    Limitele de credit sunt adaptabile, de pana la 30.000 de lei, in functie de conditiile indeplinite de respectivele companii. La fiecare 3 luni de la acordarea cardului de credit, banca poate mari limita sumei acordate pe card, in cazul majorarii cifrei de afaceri si / sau a rulajului realizat de respectiva companie prin Banca Transilvania;
·    Perioada de graţie este de pana la 55 de zile, asa incat creditul nu presupune niciun cost daca sumele folosite pana la finalul unei luni sunt rambursate pana la pana in data de 25 a lunii urmatoare;
·    Acumuleaza puncte de loialitate Star BT, care pot fi folosite pentru alte cumparaturi la comercianţii parteneri din Programul Star BT;

·    Se pot face achiziţii in rate fara dobanda, pe o perioada de pana la 12 luni, la comercianţii parteneri ai Programului Star BT.

Cu ajutorul cardurilor de credit business BT sunt acoperite nevoile temporare de numerar ale firmelor, generate de activitatea curenta a firmei. imprumuturile sunt acordate rapid de banca, sumele reprezentand o rezerva pentru cheltuieli neprevazute si asigura evidenta sumelor platite de respectiva companie. in plus, daca se doreste utilizarea creditului de pe card de mai multe persoane, se pot deschide mai multe sub-conturi, fiecare avand propriul card.

Programul Star BT a fost lansat de Banca Transilvania in urma cu doi ani, iar pana acum a fost dedicat persoanelor fizice care folosesc la cumparaturi carduri de credit BT. Pe langa plata in rate fara dobanda, programul ofera posiblitatea acumulararii de puncte de loialitate Star BT pentru fiecare plata cu cardul. Aceste puncte pot fi folosite ulterior la achiziţionarea de bunuri si servicii in peste 4.000 de maganize partenere din domenii dintre cele mai diverse: electronice, electrocasnice, articole pentru casa si gradina, imbracaminte & accesorii, farmacii, amenajari interioare si exterioare, agentii de turism, hoteluri, supermarketuri, librarii, sanatate etc.

Banca Transilvania ofera inclusiv posibilitatea aplicarii online pentru un astfel de card, pe site-ul bancii.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)