Carmen Staicu (32 de ani) va prelua incepand cu 1 mai 2015 functia de  purtator de cuvant si sef al departamentului de comunicare externa al Erste Group Bank AG. Ea preia aceasta functie de la Hana Cygonkova, care a construit si dezvoltat cu succes comunicarea externa a grupului pe parcursul ultimilor 14 ani si care va avea un alt rol in cadrul Erste Group.

Carmen Staicu s-a alaturat departamentului de comunicare externa al Erste Group in 2011. Anterior, ea a ocupat pozitia de senior account manager in cadrul agentiei Grayling Romania, cu sediul in Bucuresti. Din noua sa pozitie, Carmen Staicu va raspunde de comunicarea financiara si corporate si va supraveghea mentinerea si consolidarea reputatiei grupului in Austria, Europa Centrala si de Est si la nivel international. Ea va colabora in echipa cu Linda Michalech, care raspunde de relatia cu presa, si ii va raporta lui Michael Mauritz, seful departamentului de comunicare al grupului.

Carmen Staicu detine diploma de master in Geopolitica si Relatii Internationale in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)