Banca Comerciala Carpatica lanseaza promotia “Credite ipotecare cu dobanda fixa si evaluare gratis”, oferta fiind valabila pana in 19 mai 2013 si se adreseaza clientilor persoane fizice care acceseaza creditele ipotecare in lei: OneSmart cu ipoteca, Prosper si Casa9, potrivit unui comunicat de presa remis BankinNews.ro

Pe parcursul campaniei clientii beneficiaza de o dobanda fixa de 9,45% in primul an de creditare si de o dobanda variabila avantajoasa pentru restul perioadei de creditare. Alt avantaj al acestei promotii este sustinerea de catre Banca Comerciala Carpatica a costului evaluarii imobilului adus în garantie, in limita a 600 de lei. In plus, promotia include si o reducere de 3 puncte procentuale de la dobanda standard la cardul de credit MasterCard wwShopping, in conditiile in care clientul opteaza pentru acest tip card special creat pentru cumparaturile pe internet.

“Observam o inclinatie spre moneda nationala in accesarea creditelor si oferim celor care doresc sa  obtina un credit ipotecar o promotie care sa ii incurajeze in acest sens. Sustinem astfel, tendintele pietei si totodata solicitarile consumatorilor”, declara Georgiana Coanda, director general adjunct al Bancii Comerciale Carpatica.

Banca Comerciala Carpatica nu percepe comisioane pentru creditele OneSmart cu ipoteca, Prosper si Casa 9. Acestea pot fi intrebuintate pentru achizitionarea, construirea, extinderea sau reamenajarea locuintei sau pentru preluarea altor credite de consum si/ sau de investitii imobiliare.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)