BRD Finance anunta incheierea unui nou parteneriat cu reteaua Peugeot, in vederea oferirii de avantaje exclusive posesorilor de carduri Carrefour MasterCard, in cadrul unei campanii ce se deruleaza pana la finele anului.

BRD Finance ofera in premiera clientilor sai posesori de carduri Carrefour MasterCard noi avantaje  in reteaua Peugeot: pana la 5% reducere pentru achizitionarea de autoturisme noi marca Peugeot si 5% reducere pentru servicii (manopera) si piese de schimb la reparatorii agreati Peugeot, precum si la distribuitorii de piese de schimb Peugeot.

Campania se inscrie in cadrul proiectului de oferire a cat mai multor avantaje destinate clientilor Carrefour MasterCard, urmand ca pana la finele anului sa se extinda cu noi parteneri din domenii diversificate de activitate.

Reducerile din reteaua Peugeot se acorda foarte simplu, la prezentarea sau utilizarea la plata a cardului nominal Carrefour MasterCard. Detalii complete in legatura cu aceasta campanie pot fi consultate pe www.brdfinance.ro, sectiunea PROMOtII, unde sunt disponibile si adresele distribuitorilor si ale  reparatorilor agreati Peugeot, precum si ale distribuitorilor de piese de schimb Peugeot.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)