Institutul Aspen Romania impreuna cu Editura Publica si UniCredit Tiriac Bank organizeaza astazi, 10 aprilie, de la ora 18.00, lansarea editiei in limba romana a cartii „Steve Jobs” scrisa de Walter Isaacson. Evenimentul va avea loc la libraria Bastilia din Piata Romana nr. 5 si are ca partener media revista Comunicatii Mobile.

In timpul evenimentului va fi difuzat un interviu in exclusivitate cu autorul cartii, special realizat pentru lansarea „Steve Jobs” in Romania. Acesta va fi urmat de o discutie informala despre legatura dintre antreprenoriat si tehnologie, situatia sectorului IT din Romania si posibilitatea si limitele de a reproduce modelul Steve Jobs in alte contexte. Vor participa la discutie Mircea Geoana, presedintele Institutului Aspen Romania; Dan Pascariu, presedinte al Consiliului de Supraveghere al UniCredit tiriac Bank; Bogdan Ungureanu, directorul executiv al Editurii Publica; Marius Ghenea, presedinte IT Fit Distribution; Liviu Dumitrascu, CEO eJobs; George Lemnaru, eRepublik Labs Limited. Dialogul va fi moderat de Irina Anghel, Secretar general, Asociatia de Private Equity si Venture Capital din Sud-Estul Europei.

Biografia oficiala a regretatului CEO Apple semnata de presedintele Institutului Aspen, fost CEO al CNN si redactor sef al revistei Time, a fost bestseller-ul New York Times timp de mai multe saptamani. Acest lucru nu este deloc surprinzator, dat fiind succesul de care s-au bucurat cartile anterioare ale lui Walter Isaacson.

Inainte de a scrie despre viata si activitatea profesionala a lui Steve Jobs, Walter Isaacson a publicat mai multe biografii precum „Viata si universul lui Einstein” – 2007, „Benjamin Franklin: O viata americana” – 2003 si „Kissinger: O biografie” – 1992, si a fost co-autor al cartii „inteleptii: sase prieteni si lumea pe care au creat-o”– 1986.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)