Solicitarile de credite au crescut anul trecut cu aproape 35% iar vestile sunt bune: aceasta tendinta se va pastra si in 2013. In fiecare zi lucratoare a anului cate 3 familii s-au mutat in casa noua accesand un credit de la Kiwi Finance.

Volumul creditelor intermediate de Kiwi Finance a fost de 42,8 milioane euro. Din acestea, 60% au fost credite cu garantii imobiliare standard, 14% credite Prima Casa si 26% credite de nevoi personale.

Casa se cumpara in euro

In ceea ce priveste valuta de imprumut, 96% dintre clientii care au accesat credite garantate cu ipoteca in 2012 au preferat euro ca moneda de imprumut, in timp ce 98% dintre clientii creditelor de nevoi personale au solicitat imprumuturile in moneda nationala.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)