Bancile romanesti sunt in cautare de profesionisti. Si chiar daca au probleme de “optimizare costuri”, o fac cu atentie. Pentru ca, o afacere sanatoasa inseamna angajati cu experienta si cunostinte solide. Printre cele mai cautate joburi in banci sunt cele din “front office” de exemplu, casier.

Bancile au devenit insa prudente si cand vine vorba de angajari iar cele mai multe anunturi au specificat in oferta un contract de munca pe perioada determinta.

Pozitii deschise de Casieri gasesti la BRD, CEC Bank, Banca Romanesca, Bancpost, Libra Bank, Volksbank.

Printre cerintele comune impuse de banci si regasite in majoritatea anunturilor regasim experienta intr-o alta institutie financiar-bancara si in manuirea banilor, in relatia cu clientul.

Particularitatile intervin in functie de optiunile bancii. Unele impun studii superioare pentru o astfel de pozitie, altele doar studii medii – liceul. Cele mai multe banci mizeaza deja pe cunostintele de operare calculator / limba engleza si considera ca aceste cerinte nu mai reprezinta o prezenta obligatorie in cadrul anunturilor.
Ca si abilitati generale un astfel de post necesita atentie sporita, responsabilitate, integritate, confidentialitate dar mai ales cunostinte de legislatie bancara. Nu sunt de neglijat munca in echipa, eficienta sub stres si adaptabilitatea. Insa, atentie, esti reprezentantul bancii care intra cel mai des in contact cu clientii sai, deci vei promova activ produsele si serviciile acesteia.

Posturi disponibile in banci pentru pozitia de CASIER

Banca Romanesca – Casier – pe perioada determinata si nedeterminata. Cv si scrisoare de intentie la email daniela.radulescu@brom.ro

BRD – Operator Ghiseu Universal (Ploiesti/ Codlea/ Buzau) – perioada determinata.
Persoanele interesate sunt rugate sa transmita candidatura pe adresa recrutare@brd.ro pana la data de 29.03.2013, cu mentiunea “Candidatura pentru postul de Operator ghiseu universal Ploiesti/ Codlea/ Buzau

CEC BANK – Casier -perioada determinata – Agentia Mihailesti, Sucursala Giurgiu
Persoanele interesate pot depune CV-ul la Sucursala CEC Bank din GIURGIU, pe adresa Str.Garii, nr. 1, bl.48 P, sau pe fax: 0246/212.376, e-mail: recrutare@cec.ro, pana la data de 1 aprilie 2013.

Volksbank – Consultant Operatiuni Clientela – Bucuresti si Bacau. Trimite CV-ul si scrisoarea de intentie, pe mail, la adresa hr@volksbank.ro, mentionand numele pozitiei pentru care aplicati.

Bancpost CASIER – BUCURESTI, Timisoara – transmiti CV-ul si scrisoarea de intentie la adresa recrutare@bancpost.ro.

Libra Bank Personal Banker – Sucursala Mosilor, Bucuresti – perioada determinata 1 an
Libra Bank – Personal Banker
– Sucursala Oradea
Adresa: Str. Semilunei, Nr.4-6, Sector 2, Bucuresti / Fax: +40 21 230 65 65
Aplicati aici: www.librabank.ro/cariere

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)