Catalin Cretu, Director regional Visa Europe pentru Romania, Croatia si Slovenia, si Cosmin Vladimirescu, Director general MasterCard Romania, vor participa, in calitate de speakeri, la simpozionul ”EU platesc cu cardul”, organizat de publicatia online www.bankingnews.ro, in data de 23 aprilie 2015, la Godot Cafe-Teatru.

Cei doi invitati, specialisti de top ai industriei de carduri din tara noastra, vor prezenta analizele proprii ale situatiei prezente din piata de profil si vor vorbi pe larg despre problemele cu care se confrunta acest segment al activitatii bancare.

Totodata, Catalin Cretu si Cosmin Vladimirescu vor intra in dialog cu participantii acestei conferinte, care va marca cei 20 de ani care se implinesc in 2015 de la emiterea primului card de o banca locala.

Aceasta ocazie speciala impune alcatuirea unei analize profesioniste asupra evolutiei consemnate de industria de profil si enuntarea unor previziuni privind directiile de dezvoltare ale acestui segment pe de piata bancara.

De asemenea, reprezentantii Visa si MasterCard vor surprinde in luarile de cuvant si opiniile proprii fata de noul Regulament privind comisioanele interbancare (MIF Regulation), care limiteaza valoarea acestor taxe la 0,2% din valoarea tranzactiei, in cazul cardurilor de debit, si 0,3% pentru cardurile de credit.

Profesionistii industriei de carduri vor fi speakeri la simpozionul ”EU platesc cu cardul”

Structurat sub forma unei mese rotunde, Simpozionul ”EU platesc cu cardul” va facilita, intr-o ambianta speciala si inedita, o intrevedere captivanta si stimulativa intre specialisti din domeniul bancar si mediul de afaceri, reprezentanti mass-media si membri ai companiilor din domeniului comertului cu ridicata/online.

Evenimentul va fi moderat de doamna Rodica Tuchila, director Asociatia Romana a Bancilor, care va sustine si o prezentare cu tema “Standardizarea platilor cu carduri in SEPA (Single Euro Payments Area)”.

Simpozionul ”EU platesc cu cardul” se bucura de prezenta a unora dintre cei mai buni specialisti ai industriei de carduri din tara noastra, in calitate de speakeri.

Astfel, audienta va avea posibilitatea de a afla punctele de vedere exprimate de Florin Danescu – Presedintele executiv Asociatia Romana a Bancilor, Ruxandra Avram – Sef serviciu, Directia Stabilitate Financiara din cadrul Bancii Nationale a Romaniei, Catalin Cretu – Director regional Visa Europe pentru Romania, Croatia si Slovenia, Cosmin Vladimirescu, Director general MasterCard Romania, Bianca Ionita – Sef departament Carduri din cadrul BCR si Emanuel Iancu – Cards Operations Manager in cadrul Garanti Bank.

Cu ocazia simpozionului ”EU platesc cu cardul”, publicatia online www.bankingnews.ro va edita un Studiu de piata despre piata de carduri, cu detaliile privind evolutia din ultimii cinci ani a portofoliilor principalelor banci din Romania. Pentru a participa life la simpozionul ”EU plătesc cu cardul” intr-un cadru inedit, beneficiind de prezentarile sustinute de speakerii celor doua sesiuni ale evenimentului si de interactiunea cu cei mai buni specialisti ai industriei de carduri, afla AICI detalii despre conditiile de participare.

Simpozionul ”EU platesc cu cardul”, sustinut de Visa, MasterCard, BCR, Banca Transilvania si Garanti Bank

Publicatia online www.BankingNews.ro organizeaza, cu sprijinul Asociatiei Romane a Bancilor, in data de 23 aprilie 2015, la Godot Cafe-Teatru, Simpozionul ”EU platesc cu cardul”, concept ce alcatuieste cadrul pentru initierea unor discutii aprofundate despre perspectivele de dezvoltare ale industriei de carduri din tara noastra. Evenimentul se bucura de sustinerea Visa, MasterCard, BCR, Banca Transilvania si Garanti Bank, in calitate de Parteneri.

Dincolo de tratarea in amanunt a temei privind plafonarea comisioanelor interbancare, prin subiectele abordate, Simpozionul ”EU platesc cu cardul” va fi un prilej special pentru promovarea utilizarii cardului bancar ca instrument de plata la comercianti, la ghiseele institutiilor statului pentru achitarea taxelor si impozitelor si la cumparaturile online.

* Cand va deveni cardul un instrument de plata pentru romani, nu un plastic care elibereaza bani la ATM * Cum vor influenta piata cardurilor din Romania Directiva privind serviciile de plata si Regulamentul privind comisioanele interbancare promovate de Comisia Europeana * Ce perspective de dezvoltare are industria de profil la 20 de ani de la emiterea primului card in tara noastra * – Sunt cateva dintre temele ce vor fi abordate in cadrul seminarului ”EU platesc cu cardul”.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)