Catalina Molnar este noul economist-sef al UniCredit Tiriac Bank, iar Dan Bucsa – care a ocupat pana in prezent aceasta pozitie – a fost promovat in cadrul grupului UniCredit, urmand sa contribuie la activitatile de cercetare si analiza pentru pietele emergente, localizate in prezent in biroul de la Londra.

Dan Bucsa s-a alaturat echipei UniCredit Tiriac Bank in iunie 2011, avand o contributie foarte valoroasa la cercetarea economica efectuata in cadrul bancii. Din septembrie 2012, va face parte din echipa de analiza si cercetare a grupului UniCredit de la Londra, condusa de catre Gillian Edgeworth, economistul-sef pentru Europa de Est, Orientul Mijlociu si Africa (Eastern Europe, Middle East, and Africa – EEMEA).

Noile atributii ale lui Dan Bucsa vor viza in special activitatile de research pentru pietele din Europa Centrala si de Est. Este doctor in economie si are o vasta experienta in domeniul cercetarii economice, inclusiv ca Sef al Serviciului de Prognoze Macroeconomice din BNR. A absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Finante – Banci si un program de masterat in macroeconomie DOFIN, in cadrul aceleiasi institutii.

In acelasi timp, Mihai Patrulescu s-a alaturat echipei UniCredit Tiriac Bank pe pozitia de Senior Economist. Cu o experienta relevanta ca analist al cadrului macroeconomic in institutii financiare de calibru de pe piata din Romania, Mihai Patrulescu a absolvit ASE, Finante-Banci, iar ulterior Barcelona Graduate School of Economics, cu specializare in finante internationale, crize financiare, datorii suverane si politici economice.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)