Banca Comerciala Roamana mai are circa 20 milioane de EUR pentru finantarea achizitiei de locuinte in cadrul Programului Prima Casa 4, suma ce reprezinta aproximativ 3,5% din totalul fondurilor pe care banca le-a avut la dispozitie in cadrul celei de a patra etape a programului guvernamental Prima Casa in valoare de circa 600 milioane EUR. “Programul Prima Casa se bucura de un succes enorm din partea clientilor inca de la lansare. Numarul cererilor este in crestere continua in ultimele luni, astfel ca ne apropiem rapid de plafonul de garantare alocat. BCR este liderul si cel mai important sustinator al programului Prima Casa. Ne dorim sa-i ajutam in continuare pe romani sa-si indeplineasca visul de a avea propria locuinta. Este angajamentul nostru ferm ca BCR sa ramana si in viitor cel mai mare creditor ipotecar din Romania printr-o oferta de credite ipotecare simpla si accesibila”, a declarat Ioana Mihai, sef departament Credite Garantate, BCR.

BCR a depasit, la jumatatea acestui an, pragul de 1 miliard EUR volum al creditelor acordate in cadrul Programului Prima Casa.

BCR a sprijinit astfel peste 28.000 de tinere familii din Romania sa isi achizitioneze prima lor locuinta.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)