Din aceasta saptamana si clientii Piraeus Bank Romania isi pot constitui depozite online. Pe langa ultima banca venita in “sistem”, alte zece banci mai ofera acest avantaj: Banca Transilvania, BCR, Volksbank, ING Bank, Millennium Bank, Credit Europe, Garanti Bank, Pro Credit Bank, Banca Feroviara, Nextebank. Poate cel mai mare avantaj al acestui tip de depozit oferit de bancile romanesti se refera la comisioanele aplicate tranzactiilor online. Acestea pot fi cu pana la 50% mai mici iar constituirea lor rapida, dar si cheltuielile mai mici cu dobanzi mai mari, ii atrag clienti.

Dobanzi mai mari pentru depozitele online

Prin serviciul de internet banking sau serviciul de mobile banking, bancile ofera clientilor sai posibiliatate de a deschide un depozit online cu dobanzi mai mari.

Este cazul si ofertei de la Pireus Bank. banca ofera clientilor depozite online cu scadenta minima de o luna iar cea maxima de un an. Dobanzile acordate clientilor care aleg aceasta optiune sunt cu 0.20% mai mari pentru depozitele in lei si 0.15% mai mari pentru depozitele in valuta.

“Constituirea unui depozit prin intermediul winbank se realizeaza rapid, nu presupune costuri suplimentare pentru utilizatori si este o solutie foarte simpla de gestionare inteleapta a economiilor. Este o optiune care ofera o libertate de miscare binevenita pentru ca ne putem gestiona economiile la orice ora din zi si din noapte, de oriunde am fi”,  declara Roxana Halmageanu, Sef Serviciu Dezvoltare Produse la Piraeus Bank.

Winbank ofera clientilor accesul la 4 tipuri de depozite: Star – disponibil in RON/EUR/USD/CHF, cu scadente de 1/3/6/12 luni- Piraeus 100 – disponibil in RON/EUR/USD/CHF cu scadenta de 100 zile – Depozitul cu dubla bucurie – disponibil in RON/EUR/USD, pe termen de 1 an- Depozitul de 3XCastig -disponibil in RON/EUR, pe termen de 3 luni, se arata intun comunicat de presa al bancii, remis www.bankingnews.ro

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)