Credit Europe Bank deruleaza o serie de campanii destinate persoanelor fizice pentru constituirea depozitelor la termen din fonduri noi atat in lei cat si in valuta, asigurandu-le rate ale dobanzii majorate fata de cele standard. In paralel, banca ofera dobanzi mai avantajoase clientilor pensionari, celor care utilizeaza serviciul de Internet Banking sau care deţin carduri de credit CardAvantaj si carduri de salariu (CashAvantaj/Credit Europe Net Display Card) .

Campaniile curente vizeaza clientii care aleg sa deschida depozite la termen din fonduri noi. Indiferent de sumele depuse, titularii depozitelor in lei beneficiaza de o rata a dobanzii de 6,35% pentru depozitele la 1 luna si de 6,50% pentru depozitele constituite la 3, 6, 9, 12 sau 24 de luni. Totodata, persoanele care aleg sa constituie depozite din fonduri noi in euro pe 6, 9 si 12 luni vor avea asociata o rata a dobanzii de 4%. Clienţii care opteaza pentru depozite pe 3, 6 si 9 luni in lei cu o valoare cuprinsa intre 50.000 si 100.000 de ron vor beneficia de o rata a dobanzii de 6,60%, iar cei care depun sume de peste 100.000 de ron vor beneficia de o rata a dobanzii de 6,70%.

Ofertele descrise mai sus nu se cumuleaza cu alte oferte in curs si se refera doar la depozitele constituite in sucursale, din fonduri noi.

“Dorim sa propunem clienţilor nostri persoane fizice o oferta cat mai flexibila in privinţa produselor de economisire. Prin intermediul campaniilor curente oferim avantaje atat clienţilor care utilizeaza  deja anumite produse sau servicii ale bancii cat si celor care aleg sa constituie depozite noi – indiferent de perioada, valoare sau valuta” a declarat Dl. Engin Alaybayoglu, Chief Retail Banking  and Cards Officer, Credit Europe Romania.

Oferte destinate pensionarilor, utilizatorilor Internet Banking si posesorilor de CardAvantaj/carduri de salariu
Aditional ofertelor pentru depozitele la termen constituite in sucursale, Credit Europe Bank ofera avantaje clienţilor pensionari sau celor care folosesc serviciul Internet Banking cat si celor care deţin un card de credit CardAvantaj sau un card de salariu (CashAvantaj/Credit Europe Net Display Card). Utilizatorii Internet Banking care constituie depozite pe 1, 3, 6, 9, 12 sau 24 luni prin intermediul serviciului online vor castiga 1 punct procentual la rata dobanzii standard pentru depozitele la termen in ron si 0,5 puncte procentuale pentru depozitele in valuta. Concomitent, pensionarii sau posesorii de CardAvantaj sau card de salariu (CashAvantaj/Credit Europe Net Display Card) primesc 0,5 puncte procentuale la rata dobanzii pentru depozitele la termen in ron si 0,25 adiţional dobanzii standard pentru depozitele in EUR sau USD, indiferent de durata aleasa. Aceste oferte nu se cumuleaza cu alte oferte in curs.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)