CEC Bank a lansat campania promoțională aferentă creditelor punte acordate în cadrul Programului Start-Up Nation, clienții care vor aplica pentru un credit de acest tip până la finalul anului beneficiind de o dobânda fixă de 3,25%/an și de comsioane zero de analiză, gestiune sau rambursare anticipată, a anunțat banca.

Comisionul de acordare va fi de 0,75%, aplicat la valoarea creditului. Termenul de acordare este de maximum 24 luni, garanțiile acceptate fiind maximum 80% din valoarea creditului garantat de Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM). Acestea vor fi  completate de garanțiile reprezentate de bunurile achiziționate în cadrul Programului.

Condițiile se aplică și creditelor deja aprobate de CEC Bank, precum și numeroaselor solicitări aflate în analiză în unitățile băncii.

Banca a anunțat că peste 10% din clienții atrași au deja creditele aprobate sau se află în stadiu final de analiză. CEC Bank și-a propus să acorde aceste credite în maximum patru zile, chiar dacă Programul prevede un termen de cinci zile.

Dobânzile și comisioanele practicate de bancă, precum și comisionul de garantare a creditului de către FNGCIMM reprezintă cheltuieli eligibile, suportate din ajutorul financiar nerambursabil în cazul în care acestea au fost prevazute în proiect.

„Pe lângă lansarea campaniei promoționale aferentă creditelor punte din cadrul programului, CEC Bank va participa, în calitate de partener, la o serie de work-shop-uri dedicate, alături de business angels, fonduri de investiții, start-up-uri, IMM-uri sau viitori antreprenori”, a declarat Radu Gratian Ghetea, Președinte – Director General CEC Bank.

CEC Bank a fost selectată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat ca bancă parteneră pentru distribuția Alocației Financiare Nerambursabile (AFN) în vederea implementării si gestionării fondurilor în cadrul Programului Start-Up Nation. Astfel, banca acordă credite punte la solicitarea firmelor beneficiare, în vederea acoperirii cheltuielilor eligibile aferente planurilor de afaceri până la eliberarea tranșelor din ajutorul de minimis de până la 200.000 de lei.

De asemenea, CEC Bank oferă Pachetul Start-Up IMM, peste 80% din clienții atrași de bancă în cadrul programului Start-Up Nation alegând și acest pachet operațional.

În rețeaua CEC există 48 de Birouri de consiliere IMM-uri și Fonduri Europene. În cadrul acestora clienții pot primi informare detaliată privind criteriile de eligibilitate, garanțiile solicitate s.a.. Informații suplimentare despre produsele și serviciile băncii pot fi obținute în orice unitate CEC Bank, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul băncii, www.cec.ro.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)