CEC Bank anunta introducerea tokenul sub forma de card bancar cu 12 butoane. Noul dispozitiv foloseste tehnologie de ultima generatie in domeniu si faciliteaza accesul rapid si sigur al clientilor in aplicatia de internet banking a bancii.

Avand dimensiunile unui card bancar obisnuit, acest token poseda elemente de design modern – afisaj cu jet de cerneala, butoane tactile –  si include o baterie cu durata de viata de peste trei ani. Cu ajutorul codurilor generate de acest dispozitiv este posibila atat autentificarea clientilor, cat si semnarea tranzactiilor la nivelul platformei de Internet Banking oferit de CEC Bank.

“Prin introducerea acestui dispozitiv, CEC Bank marcheaza o noua etapa in evolutia serviciilor bancare derulate prin canale alternative. Ne dorim ca tokenul sub forma de card bancar sa fie un instrument modern de autentificare, usor de folosit si transportat de catre clientii nostri”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Serviciul Internet Banking CEConline ofera atat clientilor persoane fizice, cat si persoanelor juridice accesul facil la o gama larga de operatiuni bancare (plati interne si externe, intra si interbancare, constituire depozite, schimburi valutare la curs ferm si curs negociat, vizualizari rapoarte: solduri, istoric operatiuni, situatie financiara etc), clientii beneficiind si de urmatoarele avantaje:
·    costuri mai mici per tranzactie, prin practicarea de comisioane reduse cu 30% fata de cele percepute in unitatile bancii;
·    acces permanent in tara si in strainatate la fondurile proprii existente in conturile in lei sau valuta deschise la CEC Bank;
·    siguranta sporita a tuturor tranzactiilor, operatiunile realizate prin CEConline beneficiind de acelasi grad de protectie ca si sistemul informatic al bancii;
·    comoditate, confort, economie de timp, evitandu-se deplasare la banca si asigurandu-se reducerea considerabila a timpului de procesare;
·    mobilitate, garantata de accesul realizat prin orice legatura internet.

Informatii suplimentare despre produsele si serviciile bancii pot fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)