CEC Bank lansează astăzi Apple Pay, o soluție care transformă plățile mobile oferind ușurință în utilizare, securitate și confidențialitate.

Securitatea și confidențialitatea sunt la baza Apple Pay. Atunci când clienții folosesc un card de debit sau de credit cu Apple Pay, datele cardului nu sunt stocate pe dispozitivul folosit, nici pe serverele Apple. În schimb, un număr unic criptat este asociat și salvat într-un format criptat pe dispozitiv într-un cip securizat și certificat (Secure Element).

Apple Pay este usor de configurat, iar clienții se pot bucura în continuare de toate avantajele și beneficiile oferite de cardurile CEC Bank. Pentru plățile în magazine, Apple Pay este compatibil cu modelele iPhone SE, iPhone 6 sau modelele mai noi și cu Apple Watch.

Utilizarea Apple Pay este gratuită, atât în țară, cât și în străinătate, iar plățile cu cardul, prin telefonul mobil sau Apple Watch sunt realizate fără taxe sau comisioane.

Tot in acesta lună, CEC Bank a lansat optiunea de a accesa de la distanță servicii bancare, prin lansarea pachetului ”Bun venit”.

Pachetul „Bun venit” include un cont curent, emiterea unui card de debit și acces la Mobile Banking. Contul curent și accesul la Mobile Banking se activează instant, după finalizarea procesului de înregistrare online, iar cardul se emite si se trimite prin poștă la adresa indicată.

Pentru deschiderea 100% online a contului se accesează pagina dedicată de pe site-ul cec.ro și se parcurge fluxul pentru activarea serviciilor. Sunt necesare cartea de identitate românească, un telefon mobil sau un calculator cu camera video și cu acces la Internet.

Serviciile bancare pot fi accesate atât de clienții din România, cât și de cei din diaspora. Comisioanele de administrare sunt ZERO pentru clienții care au un rulaj lunar de peste 700 de lei, altfel aplicându-se un comision de 5,9 lei/lună.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)