Dupa numai sase ani de activitate pe piata cardurilor, CEC Bank anunta punerea in functiune a echipamentului ATM cu numarul 1.000. ATM-ul a devenit operational in orasul Giurgiu, in cadrul unui complex hotel restaurant din vama Giurgiu, se precizeaza intr-un comunicat de presa al bancii.

In prezent, CEC Bank se situeaza pe locul patru la nivel national din punct de vedere al retelei ATM, fiind principala institutie bancara care si-a adus aportul in instalarea acestor echipamente in mediul rural.

”Desi CEC Bank a debutat relativ recent pe piata cardurilor, Banca a reusit sa dezvolte acest segment intr-un ritm apropiat concurentilor cu vechime in domeniu. In momentul de fata, CEC Bank ofera servicii de eliberare numerar prin card printr-o retea proprie de 1.000 ATM-uri si 1.191 echipamente EPOS la ghiseele Bancii”, sustin reprezentantii CEC Bank.

[quote_left]NOU: “Topul bancilor dupa reteaua de ATM-uri si POS-uri in 2011” – o analiza prezentata in exclusivitate de BankingNews despre numarul de ATM-uri si POS-uri din portofoliul a 22 banci autohtone. Pentru informatii unicat click aici![/quote_left]La sfarsitul anului 2009, Banca a demarat activitatea de acceptare carduri la comercianti, instaland in locatiile acestora, pana in prezent,  2.195 echipamente EPOS. Intreaga infrastructura de acceptare carduri a Bancii (ATM-uri si echipamente EPOS) este certificata pentru procesarea tranzactiilor generate de carduri cu microprocesor.

“Operarea unei retele vaste de ATM-uri constituie o conditie necesara in sustinerea activitatii de carduri a CEC Bank. In prezent, Banca se situeaza pe locul sase la nivel national din punct de vedere al numarului de carduri aflate in posesia clientelei”, a declarat Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)