Incepand din luna septembrie a.c., toate cardurile MasterCard nou emise de CEC Bank vor avea incorporata tehnologia contactless, care permite realizarea de tranzactii rapide si sigure prin simpla apropiere a cardului de terminalul de plata, fara a mai fi introdus in terminal, se arata intr-un comunicat de presa remis de institutia de credit.

“Tehnologia MasterCard PayPass este solutia de plata de ultima generatie, fiind una dintre cele mai sigure si rapide modalitati de plata cu cardul. Pentru tranzactii cu valoare mai mica de 100 lei, in general, nu se va mai solicita introducerea codului PIN”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Tehnologia PayPass va permite efectuarea de plati la orice comerciant din tara sau strainatate unde este afisata sigla PayPass sau simbolul contactless, asigurand posesorilor de carduri economie de timp si confort in utilizare.

“Odata cu introducerea tehnologiei PayPass, am repozitionat si cardul MasterCard Gold in categoria superioara MasterCard World, care va avea atasate o serie de beneficii suplimentare precum acces gratuit in saloanele MasterCard Business Lounge din Aeroportul International Henri Coanda si din Aeroportul International Viena (Sky Lounge sau Jet Lounge), asigurari de calatorie pe parcurs extern, reduceri”, a declarat domnul Andrei Liviu Stamatian, Prim-Vicepresedintele CEC Bank.

“Pe piata din Romania, punem un mare accent pe inovatie, atat in materie de tehnologie, cat si in materie de beneficii personalizate pentru produsele noastre de plata. Prin repozitionarea cardului Gold si migrarea noilor carduri MasterCard pe platforma contactless, impreuna cu CEC Bank, atingem ambele aspecte. Sper ca, in urma acestor initiative, clientii CEC Bank sa valorifice cat mai mult functiile si avantajele specifice oferite de produsele de plata MasterCard”, a declarat domnul Cosmin Vladimirescu, General Manager Romania, MasterCard.

In perioada 15 septembrie-31 decembrie 2014, clientii bancii care isi platesc cumparaturile cu un card MasterCard PayPass de la CEC Bank pot castiga doua excursii la Cupa Mondiala de Rugby din Londra, cate doua tablete pe luna si alte premii saptamanale. Mai multe detalii despre produsele si serviciile din oferta CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate teritoriala, apeland gratuit numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)