CEC Bank a lansat noi produse de finantare in parteneriat cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura  (APIA), destinate beneficiarilor Schemei de plata unica pe suprafata (SAPS) – campania 2015 si Masurii 215  – plati privind bunastarea animalelor-porcine, anul II, sesiunea III si anul IV, sesiunea I.

 Creditele nou lansate prezinta o serie de avantaje precum:

–       posibilitatea finantarii cu pana la 90% din suma mentionata in adeverinta eliberata de APIA, in cazul finantarilor acordate in cadrul SAPS, respectiv 85% din suma mentionata in adeverinta eliberata de APIA, in cazul finantarilor acordate pe Masura 215 – plati privind bunastarea animalelor;

–       dobanzi competitive, cuprinse in prezent intre 5,31% si 5,56% p.a., in functie de situatia economico-financiara a clientului*;

–       comision de acordare a creditului de 0,95% din valoarea creditului;

–       garantii flexibile, inclusiv prin posibilitatea obtinerii garantiei de la Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR)/Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM);

–       fara contributie proprie;

–       fara asumarea riscului valutar, finantarile fiind acordate exclusiv in lei.

Rata de dobanda este stabilita in functie de indicele ROBOR 6M (actualizabil semestrial in prima zi lucratoare a semestrului; valoarea indicelui incepand cu data de 1 iulie 2015 este de 1,56%), la care se adauga o marja cuprinsa  intre 3,75 % p.a. si 4% p.a., in functie de situatia economico-financiara a clientului.

“Prin lansarea acestor produse de finantare, CEC Bank continua sa se implice in sustinerea sectorului agricol, un domeniu cu importante surse de dezvoltare economica”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

Clientii CEC Bank beneficiaza de consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de accesare a creditului. Informatii suplimentare despre acest produs de creditare pot fi obtinute in orice unitate CEC Bank.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)