CEC Bank porneste o noua campanie destinata creditele de nevoi personale, dar si celor de refinantare a creditelor de consum in lei. Aceasta se va desfasura pana la data de 31.01.2016 si va avea dobanzi competitive, potrivit unui comunicat de presa remis BankingNews. Campania va permite extinderea valorii maxime a creditelor la 80.000 lei si va elimina comisioane de analiza sau administrare.

Dobanzile practicate vor fi ROBOR 3M + 7,25 p.p., in cazul in care creditul de nevoi personale sau cel de refinantare credit de consum se contracteaza la pachet cu un credit prin card.  In cazul unei imprumut independent, fara card, ROBOR 3M + 7,75 p.p..

“Prin lansarea acestei campanii promotionale la creditele de nevoi personale si la cele de refinantare a creditelor de consum, CEC Bank asigura accesul clientilor la produse accesibile, in conditii de cost atractive”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

CEC Bank sta la dispozitia clientilor prin intermediul celor peste 1.000 de unitati, prin consiliere specializata oferita gratuit de catre banca, precum si prin costuri atractive pentru produsele din oferta.

Exemplu de calcul

DAE 9,67%, calculata in ipoteza unui credit in valoare de 80.000 lei cu rambursare in 60 de luni, cu o dobanda variabila pe intreaga perioada de creditare, ROBOR 3M + 7,75 p.p., in prezent de 9,25%, comision de analiza dosar 0 lei, precum si comision de administrare credit 0 lei. Rata lunara va fi de 1.671,24 lei, iar valoarea totala platibila de 100.274,26 lei.

DAE 9,12%, calculata in ipoteza unui credit in valoare de 80.000 lei cu rambursare in 60 de luni, cu o dobanda variabila pe intreaga perioada de creditare, ROBOR 3M + 7,25 p.p., in prezent de 8,75%, comision de analiza dosar 0 lei, precum si comision de administrare credit 0 lei. Rata lunara va fi de 1.651,78 lei, iar valoarea totala platibila de 99.106,07 lei.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)