Credite Noua Casa de la CEC Bank

CEC Bank va acorda și în 2023 credite prin programul Noua Casă cu dobânzi începând de la 7,61 % (IRCC + 1,90%), pentru cei care își încasează salariul prin Bancă, valoare redusă cu 0,40 pp față de cea a creditelor ipotecare standard.

Potrivit băncii, creditele Noua Casă au zero comision de analiză/acordare și zero comision de administrare perceput de bancă.

CEC Bank este partener al programului guvernamental de 14 ani și se află în top 3 din punct de vedere al finanțărilor acordate la nivel național în cadrul programului, la nivelul anului 2022.

Creditele Noua Casă prevăd un nivel mai redus al avansului față de finanțările standard pentru locuințe – 5% pentru locuințe sub 70.000 de euro, în timp ce pentru cele cu prețuri între 70.000 euro și 140.000 euro, avansul este de 15%.

Creditul de la CEC Bank are o dobândă anuală de 8,06%. Cât este rata lunară

Astfel, pentru un credit Noua Casă de 250.000 de lei pe o perioadă de 25 de ani, beneficiarul creditului va plăti o rată lunară de 1 865,40 lei, în condițiile de dobândă ale programului cu încasarea salariului la CEC Bank. Dobânda anuală efectivă (DAE) este de 8,06%.

CEC Bank a acordat peste 20.000 credite Prima Casă / Noua Casă

De la startul Programului Guvernamental din anul 2009 și până la începutul anului curent, CEC Bank a acordat un număr de peste 20.000 credite Prima Casă / Noua Casă cu o valoare cumulată de peste 3 miliarde lei.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)