In urma suplimentarii plafonului de garantare aferent programului Prima Casa, CEC Bank poate acorda in anul 2015 credite “Prima noastra casa” in valoare totala de peste 735 milioane lei. Clientii bancii vor beneficia in continuare de conditii avantajoase de finantare, la un cost total actual (DAE) de doar 3,67% (calculata pentru o perioada maxima de 360 luni). Creditul Prima Casa se acorda in lei, pe o durata de pana la 30 de ani, cu o perioada de gratie de maximum 180 de zile. Aportul propriu este de minimum 5% din pretul de achizitie/costul de construire a locuintei, conform prevederilor legale.

Peste 3800 de credite prin Programul Prima Casa

“CEC Bank este un partener de traditie al programului Prima Casa, oferind inca din primul an unul dintre cele mai competitive produse de pe piata. In anul 2014, prin creditul „Prima noastra casa”, am ajutat peste 3.800 clienti sa isi indeplineasca visul de a avea o prima locuinta. Cu aceasta noua suplimentare de plafon, CEC Bank continua politica de sustinere a clientilor persoane fizice, prin produse si servicii accesibile si de calitate”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

Creditul „Prima noastra casa” dezvoltat de CEC Bank ofera o serie de beneficii suplimentare, precum furnizarea gratuita pentru primele trei luni a serviciului Internet Banking, ce permite atat vizualizarea situatiei creditului, cat si efectuarea de operatiuni curente, in conditii de confort si siguranta. De asemenea, fara a fi necesare documente suplimentare, clientii pot solicita cardul de credit CEC Bank cu dobanda introductiva actuala de doar 1,71% p.a. (ROBOR 3M + marja 0%) pentru primele 6 luni si DAE total de 16,61% (in valoare de 20.000 lei).

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)