Sucursala CEC Bank

Din 1 august 2022, CEC Bank a operat majorări semnificative pentru toate tipurile de depozite, pentru toate tipurile de maturități, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice. Măsura ține cont de noul context de piață, dar și de poziționarea strategică a CEC Bank – ca destinație preferată pentru economiile românilor, potrivit băncii.

Noile dobânzi pentru depozitele destinate persoanelor fizice :

12 luni: 7,20%/an dobânda la lei (online), 7,00% – în cazul depozitelor la ghișeu
3 luni: 5,70%/an dobânda la lei (online), 5,50% – în cazul depozitelor la ghișeu

Dobânzi depozite Persoane juridice:

12 luni: 5,70%/an dobânda la lei (online), 5,50% – în cazul depozitelor la ghișeu
3 luni: 4,95%/an dobânda la lei (online), 4,75% – în cazul depozitelor la ghișeu

Au fost majorate și dobânzile la depozite în valută persoane fizice și acum ajung la 1,25%/an (depozite USD 6 luni), respectiv 0,50%/an (depozite EUR 6 luni).

Reamintim că în perioada 27 iunie – 31 iulie 2022 CEC Bank a desfășurat o campanie promoțională pentru depozitele constituite la termen în LEI. Astfel, oferta CEC Bank cuprindea dobânzi de 6,00 % la depozitul în lei pe 1 an și 6,50% la cel pe 3 ani. Cum oferta băncii s-a încheiat, CEC majorează dobânzile până la 7,70% pentru un depozit de 12 luni.

Detalii citești AICI

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)