De astazi, 17 septembrie 2018, CEC Bank majoreaza dobanzile aferente depozitelor la termen cu rata fixa a dobanzii, in lei, destinate atat clientilor persoane fizice, cat si juridice.

Astfel, rata de dobanda aferenta depozitelor pentru persoane fizice ajunge pana la 1,75% p.a. in cazul depozitelor la termen cu rata fixa a dobanzii constituite pe 24 luni, iar pentru persoanele juridice, rata de dobanda ajunge pana la 0,55% p.a., in cazul depozitelor la termen cu rata fixa a dobanzii constituite pe 12 luni. In cazul ratei de dobanda aferente depozitului pentru copii de la CEC Bank, produs ce permite si posibilitatea efectuarii de depuneri ulterioare si retrageri partiale, Banca va bonifica o dobanda de 1,25% p.a.

Depozitele pot fi constituite atat prin intermediul celor peste 1.000 de unitati teritoriale  ale CEC Bank, din care aproximativ 500 sunt dispuse in mediul rural, cat si prin solutiile digitale ale Bancii – CEC Bank Mobile Banking, Internet Banking CEConline sau Phone Banking TeleCEC. Depozitele sunt garantate, conform legii, de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar.

 

In linie cu traditia de peste 150 de ani de sustinere a activitatii de economisire, prin demersul de majorare a dobanzilor la depozitele la termen, CEC Bank se reafirma drept un sustinator activ al unui comportament responsabil de economisire. In plus, pentru a sarbatori Ziua Mondiala a Economisirii, avem in vedere lansarea in perioada imediat urmatoare a unor produse de economisire aniversare”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte – Director General CEC Bank.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)