In baza unei conventii incheiate cu APIA, Fondul de Garantare a Creditului Rural si Ministerul Agriculturii, CEC Bank va finanta capitalul de lucru al crescatorilor de porci si pasari. Creditele CEC Bank sunt destinate desfasurarii activitatilor curente, inclusiv platii obligatiilor catre bugetul de stat si celelalte bugete, se arata intr-un comunicat al bancii. “Categoriile de clienti eligibili care pot accesa aceste credite sunt reprezentate de persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale si intreprinderi familiale, constituite potrivit OUG 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale, cu modificarile ulterioare, si/sau persoane juridice care detin/cresc sau exploateaza pasari/porcine, individual sau in forme juridice, in scopul obtinerii productiei agricole”, se precizeaza in comunicatul CEC Bank.

Creditele vor fi acordate in lei, iar valoarea imprumutului poate fi de pana la 80% din valoarea sumelor mentionate in adeverintele emise de APIA. Dobanda va fi intre 9,5% si 10,5%, iar banca va percepe un comision de gestiune de 0,25% aplicat la valoarea acordata si perceput la fiecare utilizare.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)