CEC Bank va introduce comisionul de gestiune pentru libretele de economii cu dobanda la vedere si cu depozite la termen, incepand cu 1 octombrie, anunta banca de economii pe pagina sa de internet.
“incepand cu data de 1 octombrie 2013, CEC Bank va percepe comision de gestiune in valoare de 1 leu/luna pentru libretele de economii cu dobanda la vedere si cu depozite la termen. In cazul libretelor pe care sunt constituite mai multe depozite, Banca va percepe lunar un singur comision de gestiune”, precizeaza comunicatul postat de CEC.

De asemenea, CEC Bank arata ca tot de la 1 octombrie va fi perceput un comision de 50 de lei/interogare (inlusiv TVA), pentru clientii persoane juridice care folosesc serviciul de interogare a Registrului Comertului, Recom Online.

Acest comision se va percepe atat la deschiderea contului, la solicitarea clientului, cat si in cazul in care, in procesul de actualizare a datelor (semestrial), se constata ca in datele clientului persoana juridica au intervenit modificari fata de ultimul certificat constatator depus la banca, precizeaza CEC Bank.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)