CEC Bank anunta lansarea, incepand cu luna octombrie, a facilitatilor de factoring intern, in lei, cu recurs si fara recurs. Facilitatile de factoring ofera numeroase avantaje societatilor comerciale care vand produse, presteaza servicii sau efectueaza lucrari cu plata la termen:
– acces facil la finantare pentru activitatea curenta prin incasarea anticipata a unui procent important din valoarea facturilor cesionate;
– utilizarea flexibila a fondurilor obtinute, in functie de necesitatile societatilor comerciale;
– economisirea timpului dedicat administrarii facturilor si reducerea cheltuielilor administrative, ca urmare a preluarii de catre CEC Bank a evidentei creantelor;
durata de creditare avantajoasa, cu posibilitatea prelungirii facilitatii pe noi perioade similare;
– solutionare rapida a cererii de factoring.

CEC Bank sta la dispozitia clientilor prin intermediul celor peste 1.000 de unitati la nivel national, prin consiliere specializata, oferita gratuit de catre Banca, precum si prin costuri atractive pentru produsele din oferta.

“Intrand pe piata factoringului intern, CEC Bank intentioneaza atat extinderea ofertei de produse si servicii dedicate segmentului persoane juridice, cat si cresterea gradului de satisfactie a acestor clienti. Prin acest nou produs, banca introduce si serviciile atasate facilitatii de finantare, respectiv serviciile de administrare si de colectare a creantelor, care vor permite clientilor economisirea de resurse sau relocarea acestora pentru dezvoltare. Ne bucuram sa stam la dispozitia clientilor nostri cu solutii de finantare care sa raspunda unui numar cat mai larg de solicitari, oferind permanent noi produse de finantare adaptate cerintelor clientilor Bancii”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)