CEC Bank anunță derularea unei campanii promotionale aferente Liniei de credit, pana la data de 31 decembrie 2019. In cadrul campaniei, clientii beneficiaza de o durata de creditare extinsa la maximum 60 luni, cu posibilitate de prelungire.

Potrivit băncii, linia de credit de la CEC Bank este destinata nevoilor curente de capital de lucru sau refinantarii unor linii de credit contractate la alte institutii financiare. Valoarea liniei de credit este corelata cu necesarul de capital de lucru al firmei, cu ciclul financiar al acesteia si cu capacitatea sa de rambursare.

“Pe langa avantajele Liniei de credit de la CEC Bank, precum modalitatile de rambursare si garantiile flexibile, clientii au acum posibilitatea de a beneficia, pana la finalul anului, de o perioada de creditare extinsa, cu posibilitatea prelungirii pe noi perioade similare”, a declarat domnul Laurentiu Mitrache, Director general – Presedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)