CEC Bank vine in sprijinul clientilor pensionari. Incepand cu luna noiembrie, toti clientii care incaseaza drepturile de pensie prin conturi de card sau care au activat serviciul de transfer automat din contul curent in cont de card vor primi pensiile cu o zi mai repede decat clientii care nu au optat sa isi acceseze pensia prin card.

“Prin aceasta noua facilitate, CEC Bank incurajeaza clientii Bancii sa opteze pentru primirea pensiei in contul de card sau sa activeze serviciul de transfer automat in contul de card.  Beneficiind de un grad sporit de mobilitate, clientii Bancii pot utiliza cardul pentru plati la comercianti, pentru plata facturilor de utilitati si vor avea acces la o retea extinsa de bancomate, de unde pot retrage gratuit numerar”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)