Incepand cu data de 29 ianuarie 2013, CEC Bank acorda noi facilitati clientilor pensionari care isi incaseaza pensia prin cont de card sau care isi activeaza serviciul de transfer automat din cont curent in cont de card, dupa cum urmeaza: 0,15 puncte procentuale in plus fata de dobanzile standard pentru depozitele la termen cu rata fixa a dobanzii, cu depuneri ulterioare si pe termen lung, in lei si valuta, constituite la ghiseele Bancii incepand cu aceasta data.

Dobanda redusa cu 0,5 puncte procentuale fata de dobanzile standard practicate de Banca pentru creditele de nevoi personale garantate cu ipoteca imobiliara, in lei si euro. Aceste facilitati vin in completarea celor deja oferite de Banca clientilor pensionari, si anume:
Posesorii unui card CEC Bank nu vor mai plati comisionul lunar de administrare cont curent, in valoare de 2,5 lei, ci numai comisionul lunar de administrare cont de card in valoare de 2 lei.

Comisionul de eliberare numerar prin reteaua CEC Bank pentru cardurile de debit (numerar prin ghiseu si/sau ATM) este 0. Incasarea drepturilor de pensie de catre clientii care opteaza pentru plata pensiei prin cont de card, in cadrul fiecarei luni, cu o zi mai devreme fata de clientii care incaseaza pensia prin cont curent.

Informatii suplimentare despre produsele si serviciile bancii pot fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul de internet www.cec.ro.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)