CEC Bank a incheiat anul trecut cu un profit brut de circa 65 de milioane lei – 15 mil euro, aproape dublu fata de rezultatul din 2012, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale. “Din datele preliminate, CEC a incheiat anul cu profit, dar va trebui sa vedem rezultatele auditate, singurele care pot fi luate in calcul. O imagine mai exacta vom avea in martie-aprilie. De obicei, la CEC nu este o diferenta mare intre profitul brut si rezultatul net. Daca ramane nivelul actual al profitului brut, cam de 65 de milioane lei, probabil vom vedea un castig net de 55-60 milioane lei”, au precizat sursele citate.

CEC a incheiat anul 2012 cu un profit brut de 33,5 milioane lei, in scadere cu 57% fata de 2011, cand profitul brut al bancii era de 78,1 milioane lei.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)