CEC Bank a lansat, din 1 decembrie, facilitatea de incheiere a asigurarii obligatorii pentru autoturisme RCA, in urma unui parteneriat cu Aon Romania Broker de Asigurare-Reasigurare, informeaza reprezentantii bancii.

“Incepand cu 1 decembrie 2012, orice client care doreste o cotatie RCA, poate accesa cec.aon.ro, unde va gasi instructiunile necesare incheierii unei polite de asigurare RCA”, precizeaza CEC Bank intr-un comunicat de presa pe propria pagina de internet.

CEC Bank anunta, de asemenea, ca, in perioada 1 decembrie 2012 – 28 februarie 2013, deruleaza o campanie promotionala subscrisa RCA, in care, prin tragerea la sorti clientii pot castiga 15 premii constand in vouchere pentru combustibil, in valoare de 250 lei, si un premiu in valoare de 2.500 lei, oferit pe un card de debit emis de catre banca.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)