”Continuand politica de sustinere a clientilor persoane fizice, CEC Bank reduce costurile aferente Creditelor ipotecare, Creditelor pentru investitii imobiliare, altele decat cele ipotecare si Creditelor de nevoi personale extra (credite de nevoi personale garantate cu ipoteci imobiliare)”, se precizeaza intr-un comunicat de presa al bancii.

Astfel, pentru creditele acordate incepand cu data de 28 martie 2012, reducerile de dobanda pot ajunge pana la valoarea de 2 puncte procentuale (p.p.). De asemenea, au fost operate modificari in ceea ce priveste comisionul de administrare credite, in vederea uniformizarii si simplificarii structurii de costuri.

“Masura de reducere a costurilor aferente creditelor noi pentru persoane fizice completeaza demersul CEC Bank initiat la inceputul lunii martie, prin care Banca a redus dobanzile aferente creditelor in derulare, acordate in lei. Semnalul pe care dorim sa il transmitem in piata este de sustinere a clientilor si de stimulare a creditarii pe acest segment, prin reducerea dobanzilor la creditele PF, atat in lei cat si in euro”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)