Continuand politica de diversificare a portofoliului de produse si servicii, CEC Bank lanseaza serviciul de Phone Banking – TeleCEC, dedicat clientilor persoane fizice. TeleCEC faciliteaza accesul clientilor la produsele si serviciile bancii prin utilizarea telefonului drept canal alternativ de acces de la distanta.

Accesul la Serviciul TeleCEC se face prin apelarea numarului de telefon 004 021 211 11 11, taxabil in regim normal, in functie de furnizorul de telefonie. Serviciul este disponibil pentru clienti de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00-19.00.

Apeland Serviciul TeleCEC, clientii CEC Bank au acces, prin intermediul operatorilor, la urmatoarele operatiuni bancare:
·    plati intrabancare si interbancare in lei catre conturile proprii sau ale altor titulari;
·    plati in lei catre Trezoreria Statului;
·    plati facturi catre furnizorii de utilitati;
·    plati intrabancare si interbancare in valuta;
·    constituire si lichidare depozite;
·    operatiuni de schimb valutar la curs ferm.

Serviciul TeleCEC este accesibil tuturor clientilor CEC Bank care au semnat un contract in acest sens si care detin un cont curent in lei deschis la banca. Pentru accesarea serviciului, clientii trebuie sa comunice telefonic un cod de autorizare generat de dispozitivul de autentificare alocat de banca (digipass sau token sub forma de card bancar) si sa cunoasca raspunsurile la intrebarile de securitate.

“Prin lansarea serviciului TeleCEC, CEC Bank face un nou pas inainte pe segmentul serviciilor bancare derulate prin canale alternative. Avantajele oferite clientilor sunt mai mult decat evidente: economie de timp, accesibilitate, disponibilitate si, nu in ultimul rand, costuri minime – tranzactii intrabancare gratuite si comisioane in cazul transferurilor interbancare reduse cu 30%”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)