In topul  celor mai buni CEO din 2018, realizat de revista CEOWORLD, regăsim patru bancheri americani. În TOP “Cei mai buni directori executivi din lume 2018”, pe primul loc se situeaza Președintele și CEO-ul JP Morgan Chase, Jamie Dimon. Pe locul trei și patru îi regasim pe directorii executiviv de la Bank of America- Brian Moynihan și Directorul executiv al Wells Fargo, Tim Sloan.

Top 10 cuprinde șapte CEO din Statele Unite, unul din Japonia, Coreea de Sud și Olanda.

Locul secund în TOP este ocupat de investitorul legendar Warren Buffet, CEO-ul Berkshire Hathaway.

În ciuda faptului că a avut cea mai dominantă companie tehnologică din lume la dispoziția sa, CEO-ul Apple, Tim Cook, se poziționează pe locul 5 în topul celor mai buni directori din lume 2018.

Dintre directorii executivi europeni ale căror instituții activează și în piata bancară din România, cea mai bună poziție este ocupată de Ralph Hamers, CEO si presedinte al ING Group, locul 50. Îl urmează imediat Carlo Messina, CEO Intesa Sanpaolo, locul 53.

Vezi topul AICI

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)