Asa cum v-am obisnuit, BankingNews.ro “premiaza” declaratia lunii, printr-un post denumit “CEO Luna…”. In decembrie am “rasfoit” multe declaratii interesante, dar cele venite de la Banca Transilvania ne-au atras atentia. Si ne-am hotarat sa aducem in prim-plan aceea declaratie care “ajuta” atat clientii cat si banca. Am ales declaratia calma, concilianta, a unui presedinte: Horia Ciorcila.

Conferinta de presa prilejuita de anuntarea preluarii Volksbank de catre Banca Transilvania a starnit un interes maxim din partea mass-media. Cu o sala plina pana la refuz, oficialii de la Banca Transilvania, Horia Ciorcila (presedintele Consiliului de Administratie) si Omer Tetik (directorul general), s-au straduit sa dea raspunsuri cat mai concrete la intrebarile venite din partea jurnalistilor.

Asa cum era de asteptat, cel mai fierbinte subiect dezbatut a fost constituit de modul in care va administra Banca Transilvania relatia tensionata pe care Volksbank o are cu grupurile de clienti nemultumiti.

Cand jurnalistii au lansat intrebari pe aceasta tema, Horia Ciorcila a dat un raspuns extrem de interesant si motivant pentru clientii care asteptau o prima reactie: “Interesul nostru fundamental este sa pastram acei clienti!”.

Suntem siguri ca Banca Transilvania va sti cum sa managerieze aceste “dispute” si va gasi solutii optime pentru acesti clienti.

 

Gabriela DINU

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)