Rolul principiului parteneriatului in cresterea performantei proiectelor finantate cu fonduri europene a fost declarat in anul 2014 prin adoptarea de catre Uniunea Europeana a Codului European privind Parteneriatul si intrarea acestuia in vigoare pentru perioada de programare si finantare 2014-2020.

In lumina acestui eveniment, Academia de Studii Economice din Bucuresti a initiat studiul factorilor ce determina gradul de absorbtie a fondurilor europene, cu un deosebit interes in relatia de parteneriat stabilita intre partenerii sociali (institutii financiare, reprezentanti ai autoritatilor centrale si locale, ONG-uri, IMM-uri etc.) pentru a sustine cresterea gradului de absorbtie a fondurilor.

Ideea acestui studiu a fost de a sustine printr-o participare activa a principalilor parteneri sociali interesati in a identifica factorii determinanti ce pot participa in cresterea gradului de absorbtie a fondurilor in perioada 2014-2020 tinand cont de experienta acestora din perioada 2007-2013.

Chestionarul intitulat ”Cercetare referitoare la factorii ce influenteaza gradul de absorbtie a fondurilor structurale din Romania” este anonim si serveste la documentarea unei lucrari stiintifice.

In cadrul acestui demers va invitam sa inregistrati feedbackul dumneavoastra prin completarea chestionarului privind factorii ce ii considerati determinanti in cresterea gradului de absorbtie a fondurilor in perioada de implementare 2007-2013.

CLICK AICI PENTRU COMPLETAREA CHESTIONARULUI.

 

 

 

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)