BNR se implica in “scandalul” impus de politicieni. Pentru prima data, BNR intevine si atentioneaza ca “Este de retinut ca un eventual proces de schimbare a conducerii ar fi de durata, n-ar fi deloc simplu, iar BNR l-ar trata cu exigenta.“

Potrivit Ziarul Financiar, echipa de conducere a bancii de stat CEC Bank este neschimbata in acest moment, iar Banca Nationala nu a primit nicio notificare nici de la Ministerul Finantelor – actionarul unic, nici de la institutia de credit privind inceperea unei proceduri de schimbare a managementului, afirma Nicolae Cinteza, directorul Directiei Supraveghere din BNR.

„Conducerea CEC Bank este aceeasi pe care a avizat-o Banca Nationala, nu s-a schimbat nimic. Este de retinut ca un eventual proces de schimbare a conducerii ar fi de durata, n-ar fi deloc simplu, iar BNR l-ar trata cu exigenta. in concluzie, CEC nu are nevoie de zgomot pana se hotaraste actionarul ce vrea sa faca in privinta conducerii“, a declarat Nicolae Cinteza, pentru www.zf.ro.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)