Parlamentul cipriot a respins taxa pe depozite bancare, conditie pentru primirea unui pachet de imprumuturi externe de la Uniunea Europeana. Presedintele cipriot, Nicos Anastasiades, a declarat ca exista un plan de rezerva pentru aceasta situatie a respingerii taxei. “Avem un plan B”, a spus el.

“BCE este gata sa isi indeplineasca rolul de finantator de ultima instanta pentru Cipru.” Parlamentul a respins proiectul de lege cu 36 de voturi impotriva si 19 abtineri. Presedintele Parlamentului de la Nicosia, Yiannakis Omiru, a anuntat “Proiectul a fost respins”!

Deputatii considera ca o astfel de lege este “nedreapta si impotriva intereselor generale ale Ciprului”, a declarat presedintele Ciprului. Nicos Anastassiades a convocat o intalnire cu liderii politici, maine, 20 martie, la ora 9, ora locala, la Palatul Prezidential.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)