Toti clientii, persoane fizice, de la Citibank Romania vor fi preluati de Raiffeisen Bank pana in toamna, au anuntat joi cele doua banci. Este vorba despre 100 de mii persoane, care au la Citibank conturi sau credite. Clientii Citibank au in depozite si conturi 175 de milioane de euro, in lei si valuta, si au imprumutat de la banca echivalentul a 90 de milioane de euro. Toti sunt insa clienti buni, asa ca Raiffeisen a profitat de ocazie,

Cei care au luat credite de la Citibank, dupa preluare isi vor plati ratele la agentiile Raiffeisen. Pentru ei nu se vor schimba conditiile in care au luat creditul: vor plati aceleasi rate.

Transferul presupune de exemplu si schimbarea cardurilor emise de Citibank cu cele emise de Raiffeisen. Asta insa abia peste cateva luni, dupa ce tranzactia va fi aprobata de autoritati si se va face efectiv transferul clientilor.

Raiffeisen va prelua de la Citibank si 400 de angajati care lucrau cu clientii persoane fizice.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)