La o luna de la deschiderea oficiala a agentiei din Italia (Roma), Banca Transilvania a reusit sa dezvolte deja un portofoliu de aproximativ 200 de clienti. Banca Transilvania a remarcat interes mai ales pentru credite si transferuri de bani catre Romania, prin BT Italia. Totodata, companiile autohtone cu activitate in Italia s-au aratat interesate sa isi deschida cont la Sucursala BT Italia pentru activitatea din aceasta tara.

”Aproape 200 de clienti – romani si italieni – s-au inscris online pentru a deveni clientii BT Italia. De cand sucursala a devenit operationala, in ianuarie 2014, este in derulare etapa de verificare si autentificare a datelor acestora”, au precizat, in exclusivitate pentru publicatia online www.bankingnews.ro, reprezentantii Banca Transilvania.

Produsele si serviciile care au fost vandute clientilor din Italia pana in prezent sunt conturi curente, carduri, internet  banking BT24, depozite, transferuri si operatiuni cu numerar.

Produsele oferite de Banca Transilvania in cadrul Sucursalei Italia sunt incluse in trei pachete gratuite pana in 31 martie 2014, acestea cuprinzand, dupa caz: cont curent in euro si in lei, Internet Banking, card si asigurare de viata. Gama de produse Banca Transilvania disponibile pentru clientii din Italia cuprinde depozite, imprumuturi, conturi de economii, credite pentru nevoi personale, garantate cu ipoteca pe imobilul din Romania, credite imobiliare pentru cumpararea de imobile in Romania, pe baza veniturilor din Italia Transferuri de bani catre BT Romania (lei, euro), Transferuri de bani catre oricare banca din Italia, Romania sau din alte tari (lei, euro), Operatiuni cu numerar (euro), Internet Banking si Mobile Banking si carduri.

Pe langa oferta Banca Transilvania, facilitatile pe care Sucursala Italia le ofera clientilor includ acces liber la Internet in cadrul sucursalei, initiere in utilizarea serviciului de Internet Banking BT24, consultanta in limba romana si zona accesibila in care se afla sucursala.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)