25.000 de clienti au acceptat oferta de rate reduse a Bancii Comerciale Române (BCR) desfasurata pe parcursul ultimelor 3 luni ale anului 2015, se arata intr-un comunicat de presa remis de cea mai mare institutie de credit din Romania.

“Dupa trei luni, pot afirma ca a fost cea mai mare campanie de reducere a costurilor creditelor din 2015, în România. Am reusit sa le oferim clientilor nostri cea mai concreta solutie comerciala, aliniata la conditiile economice existente. Avem 25.000 de clienti care au acceptat oferta BCR si beneficiaza deja de credite cu dobânda ajustata, si acest lucru a fost foarte apreciat de catre acestia. Ceea ce a facut diferenta au fost întâlnirile si discutiile individuale cu fiecare client, fapt care ne-a permis sa intelegem necesitatile fiecaruia si sa putem oferi solutia potrivita”, a declarat Dana Demetrian, Vicepresedinte Retail&Private Banking, BCR.

Clientii care au acceptat oferta BCR si-au redus cu 25%, în medie, valoarea ratei, ce cea mai mare reducere a unei rate lunare fiind de 1100 euro. 12.500 euro este valoarea economisita, în medie, de clientii Scade Rata pe perioada creditului ramasa, iar valoarea medie a unui credit la nivel national este de 26.500 euro

„Programul de reducere a costurilor creditelor va continua deoarece este parte integranta din strategia de dezvoltare a BCR bazata pe construirea unei relatii de încredere, pe termen lung, cu clientii nostri”, a incheiat Dana Demetrian.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)