Volksbank Romania a inregistrat o crestere de 30% a numarului de clienti care au accesat serviciul de Info SMS in primele sase luni din acest an, fata de aceeasi perioada din 2014. Serviciul este disponibil in doua variante pentru persoanele fizice: Info SMS si Info SMS Plus, diferite prin gradul de acoperire a alertelor trimise si numarul de mesaje ce pot fi primite in mod gratuit in fiecare luna.

Alertele sunt primite pe telefonul mobil pentru orice  tranzactie bancara efectuata din conturi sau prin card. Info SMS-ul contine suma si tipul tranzactiei, data si soldul ramas disponibil.

Clientii Volksbank pot customiza nivelul minim al tranzactiilor pentru care vor fi alertati, astfel incat sa nu primeasca mesaje si pentru operatiunile cu sume mici.

Serviciul Info SMS este oferit de Volksbank gratuit persoanelor fizice in cadrul pachetelor de cont curent (Contul Complet si Contul Premium), fiind disponibil si ca serviciu de sine statator pentru care se plateste un comision lunar.

În prezent, aproape unul din zece clienti foloseste serviciul Info SMS. Printre avantajele folosirii unui astfel de serviciu se numara evitarea fraudelor (informare in cazul in care cardul este utilizat fara permisiune), alerte in timp real si control asupra tranzactiilor efectuate.

Companiile pot, de asmenea, accesa acest serviciu, prin care pot primi notificari pentru plati la comercianti, retrageri de la ATM, incasari in contul bancar si iesiri din contul bancar.

 

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)