Incepand cu aceasta luna, clientii Alpha Bank au la dispozitie o noua modalitate de plata a facturilor Orange. Astfel, clientii pot alege serviciul de plata a facturilor prin direct debit, avand posibilitatea de a achita facturile direct din contul curent.

Debitarea directa este serviciul prin care banca plateste facturile clientiilor in mod automat, in baza conditiilor stabilite cu acestia. Prin activarea acestui serviciu clientii beneficiaza de:

– confort sporit – nu mai este necesara deplasarea la punctele de incasare Orange sau
la banca;
– siguranta – facturile sunt platite la timp, evitandu-se intarzierile;
– economie de timp – se evita statul la cozi pentru plata facturilor.

Plata facturilor prin direct debit se adauga celorlalte canale deja existente prin care clientii Alpha Bank pot achita facturile Orange, respectiv: internet banking si ghiseu.

Alpha Bank are un portofoliu de 25 de furnizori nationali si locali cu care a incheiat parteneriate de colectare, facilitand clientilor bancii achitarea facturilor de utilitati fara costuri suplimentare, atat prin canalele electronice, cat si la sediul unitatilor bancii.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)