Astazi, de la ora 10:00, un grup de clienti au pichetat sediul Volksbank din Tirgu-Mures, pentru a arata public faptul ca banca refuza sa puna in aplicare o sentinta judecatoreasca definitiva si irevocabila, potrivit saptamanalului Punctul.

Actiunea este autorizata de Primarie, la cererea clientilor mureseni ai bancii. O parte din ei spun de asemenea ca au fost introdusi in Biroul de Credit, fara ca acestia sa aiba vreo datorie fata de banca.

Volksbank este cea mai vizibila institutie de credit atunci cand vine vorba de clienti nemultumiti si clauze abuzive in contractele de imprumut.

Numeroasele procese intentate de romanii care s-au considerat inselati de banca austriaca pun pe jar oficialii Volksbank, care incearca prin diverse metode sa spele imaginea patata a institutiei si sa diminueze pierderile in bani care se prefigureaza.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)