Din august 2012 peste 230 de ATM-uri Euronet din intreaga tara vor completa reteaua RBS Romania. Noul acord de colaborare dintre RBS Romania si Euronet ofera un grad crescut de accesibiliate a serviciilor bancare la nivel national. Astfel, posesorii de carduri de debit sau de credit RBS pot utiliza de acum reteaua de ATM-uri Euronet, în cazul cardurilor de debit, retragerile de numerar, cat si interogarile de sold avand comision 0.

„Colaborarea dintre RBS Romania si Euronet are ca scop facilitarea accesului clientilor nostri la serviciile bancii în cat mai multe localitati din întreaga tara. Prin extinderea retelei RBS cu ATM-urile Euronet avem posibilitatea de a aduce serviciile noastre mai aproape de clienti, în peste 30 de judete”, a declarat Sorin Dragulin, Director Interimar Clienti Persoane Fizice, RBS Romania.

Clientii care folosesc reteaua Euronet au aceleasi beneficii precum clientii care utilizeaza ATM-urile RBS, cu exceptia facilitatilor oferite de ACM-uri (depuneri de numerar în contul curent). Harta localitatilor în care este prezenta reteaua Euronet este disponibila pe site-ul www.rbs.ro, sectiunea Reteaua RBS.

„Euronet este singurul furnizor din Romania care ofera acest model de retea independenta de tip ‚shared’.  Acest model permite bancilor sa-si extinda punctele de prezenta cu locatii traficate intens, sa-si eficientizeze operatiunile si sa beneficieze de reduceri de costuri, fara investitii suplimentare, pentru a servi mai bine nevoile clientilor proprii”, a declarat Mihaela Petre, Director General, Euronet Romania.

Cei 18 ani de experienta ai Euronet în dezvoltarea de retele independente de ATM-uri cuprind toate aspectele acestui tip de business, incluzand selectarea locatiilor, administrarea contractorilor, managementul numerarului, furnizarea de servicii cu valoare adaugata, dezvoltarea de software pentru ATM si suport pentru clienti.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)