2.800 de antreprenori – membri ai Clubului Intreprinzatorului Roman (CIR) – au participat, in doi ani, la cele 80 de sesiuni de training organizate in 21 de localitati, in cadrul proiectului “Competente manageriale in poli de crestere si dezvoltare si Antreprenoriat de viitor in poli de competitivitate”.

Cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013, valoarea totala a acestuia este de 1,5 milioane euro. Programul se va desfasura pana in februarie 2014, urmand sa fie organizate inca 70 de sesiuni de training.

Obiectivul principal al proiectului este sustinerea antreprenoriatului local. Cursurile organizate de CIR sunt gratuite, au tematica diversa si se adreseaza membrilor CIubului intreprinzatorului Roman: coordonatori de IMM-uri, angajati care doresc sa se perfectioneze sau persoane care au in plan lansarea unei afaceri. Acestea sunt sustinute de consultanti ai urmatoarelor companii: SC GEA Strategy & Consulting SA, SC TMI Training & Consulting SRL si SC Go Plan SRL.

Programul are un site dedicat, www.btclub.eu , in cadrul caruia poate fi consultata agenda evenimentelor. Siteul serveste, de asemenea, la inscrierea in Club si la sesiunile de training organizate din fonduri europene nerambursabile.

Clubul intreprinzatorului Roman a fost fondat de Banca Transilvania, acum 6 ani. Are aproape 18.000 de membri, pentru care sunt organizate cursuri gratuite de educatie antreprenoriala – atat din fonduri proprii, cat si din fonduri europene nerambursabile.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)