Noi in piata media, Cavaleria.ro si-a propus sa afle cat de mult costa in Romania sa ai un cont bancar cu card atasat si care este banca cu cele mai mici comisioane. Scopul? Sa obtina o economie suficient de mare din comisioane comparativ cu cea mai scumpa banca pentru a putea lua gratuit o cina romantica cu persoana iubita. Nu trebuie sa faci nimic pentru a obtine cina romantica, ci doar sa evaluezi costurile pe care le ai in functie de banca pe care o alegi, spun jurnalistii de la cavaleria.ro

Acestia au luat in calcul cel mai ieftin tip de cont curent si cel mai ieftin tip de card bancar disponibile in oferta primelor 10 banci dupa cota de piata si au analizat costurile pe care le au acestea cu diverse operatiuni (de la comisionul de intretinere a contului curent pana la comisioanele percepute pentru tranzactii intrabancare).

Rezultatele sunt sintetizate mai jos.

comisioane-bancare-1

 Au tras linie si au facut un “top” al costurilor

La final, Cavaleria.ro a calculat cati bani cheltuie lunar un client pe comisioanele cardului sau. Cei mai putini bani ii lasi la ING (7,5 lei) si Bancpost 18 lei). Cei mai multi la Alpha si UniCedit (44,5 lei).

Citeste analiza integral pe Cavaleria.ro

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)