Dupa ce BCR a anuntat ca din toamna va practica alte comisioane, vezi aici, a venit randul Bancpost sa faca acelasi tip de anunt. Astfel, din 1 septembrie 2014, Bancpost anunta ca vor fi aplicate urmatoarele valori pentru comisioane persoane fizice:

I. Conturi curente si de economii deschise pana la data de 24 octombrie 2011, cu alinierea acestora la valoarea ofertei curente:

Comision lunar de administrare cont curent activ in lei si valuta: 3,50 RON sau echivalent in valuta contului;
Comision lunar de administrare a conturilor de economii “Cont saving cu acumulare”, “Combinat”, “Perfect” si “Mega cont de economii in valuta”: 2,50 RON sau echivalent in valuta contului.
II. Pentru clientii pensionari care detin conturi de pensie altele decat “Senior Activ”, vor fi aliniate comisioanele acestor conturi la nivelul celor din oferta curenta “Senior Activ” dupa cum urmeaza:

Comision retragere numerar la ATM Bancpost cu cardul de debit atasat contului de pensie: 0%;

Comisionul lunar de administrare cont activ: 3,90 RON.
III. Pentru clientii persoane fizice care detin serviciile de mai jos:

Comision lunar de administrare a serviciului “Fastbanking” (aplicabil clientilor care nu detin pachete de cont curent): 2,50 RON;

Comision interogare sold la ATM Bancpost cu card de debit: 0,50 RON pe tranzactie;

Comision retragere numerar la ATM Bancpost cu card de debit:
Pentru sume pana la 250 RON: 0,50 RON;
Pentru sume peste 250 RON: 0,2% din suma retrasa.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)