Roxana Hidan, Director General Adjunct și coordonator al Diviziei de Afaceri, OTP Bank România.

OTP Bank România oferă contul curent 100% online pentru persoane juridice, prin intermediul a 10 pachete cu costuri începând de la zero lei, construite în funcție de tipul companiei și nevoia de servicii bancare.

Produsul este adresat companiilor cu cifra de afaceri anuală de până la 5 milioane euro, persoanelor fizice autorizate și întreprinderilor individuale, oferind o gamă largă de pachete de produse și servicii bancare personalizate, în funcție de specificul și nevoile afacerilor.

Cont curent online pentru companiile cu afaceri de până la 5 mil. euro

Pachetele pot fi accesate de la distanță, 100% digital, 24/7 și semnate electronic oricând în intervalul extins de funcționare: de luni până vineri între 08:00 și 22:00 și sâmbătă de la 09:00 la 18:00.

„Viziunea de dezvoltare a OTP Bank România se bazează pe oferirea de servicii bancare și experiențe de utilizare eficiente și de calitate, iar acest produs ne aduce mai aproape de obiectivul de integrare digitală a ofertei de servicii bancare pentru toate categoriile de clienți. Pe lângă serviciul OTP POSibil pentru comercianții locali, contul 100% online oferit antreprenorilor români completează și optimizează experiența digitală de banking, cu costuri minime”, a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct și coordonator al Diviziei de Afaceri, OTP Bank România.

Deschiderea contului se realizează în urma unei cereri online, urmată de parcurgerea fluxului de înregistrare online și identificarea video obligatorie, după care clientul obține acces securizat la serviciul de Internet & Mobile Banking pentru gestionarea facilă a contului.

Clienții au posibilitatea de a alege unul din cele 10 pachete de cont curent, adaptate specificului și nevoilor afacerilor acestora.

Fiecare dintre pachetele bancare includ:

• Număr nelimitat de conturi gratuite, indiferent de valuta acestora;
• Card de debit VISA;
• Internet Banking gratuit;
• Încasări intra și interbancare fără costuri;
• Ordine de plată intrabancare prin Internet Banking & SmartBank gratuite;
• Plăți interbancare în Lei fără comisioane, prin Internet Banking, în funcție de pachetul ales.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)